Español – Curso de Español (Hello-Hello)

Español – Curso de Español (Hello-Hello) 3.3

Hello-Hello Frans is de PRETTIGSTE manier om al doende een taal te leren!

Hello-Hello Frans is de PRETTIGSTE manier om al doende een taal te leren!

Hello-Hello Frans is de PRETTIGSTE manier om al doende een taal te leren!

Hello-Hello Frans is een volwaardige taalcursus bestaande uit 30 lessen ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse Raad voor Talenonderwijs [American Council on the Teaching of Foreign Languages (ACTFL)] . U kan er dus van op aan dat deze lessen een efficiënte en op onderzoek gebaseerde methodologie volgen. Alle lessen zijn gericht op conversatie en zijn gebaseerd op realistische dialogen en situaties, het is geen collectie van losse woorden en zinnen.

De volledige inhoud maakt integraal deel uit van de toepassing zodat u een grote responsiviteit hebt wanneer u klaar bent om een nieuwe taal te leren. U hoeft niet verbonden te zijn met een Wi-Fi of een 3G netwerk om met de toepassing te werken. Met Hello-Hello Frans bent u in staat om eender waar en eender wanneer lessen te volgen en woordenschat te oefenen en zo alle vaardigheden te ontwikkelen om te communiceren in een vreemde taal. Alle lessen werden opgenomen door moedertaalsprekers zodat u de juiste uitspraken kan leren.

Met Hello-Hello Frans kan u eveneens:

Woordenschat oefenen met meer dan 300 woorden en zinnen gebruik makend van onze FLASHCARDS functie! (Gelieve op te merken dat we meer woorden en zinnen zullen toevoegen in de volgende versies).

Bewaar je eigen NOTAS van eender welke les.

Volledige lokalisatie: je kan nu de volledige app zien, met inbegrip van de vertalingen van de lessen en woordenlijsten in je moedertaal! Beschikbare talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees en Portugees.

Opmerking over onze methodologie: in het begin kunnen onze lessen gevorderd lijken voor vele mensen maar daar is een reden voor. Onze lessen zijn zo gestructureerd dat ze leerlingen de vaardigheid geven om efficiënt te communiceren met anderen. Indien de taal nieuw is voor de leerling, zal het nodig zijn om meer tijd te besteden aan het leren van de basiszinnen om alzo bekwaamheid beginnen op te bouwen in de taal. Voor zij die reeds andere gerelateerde talen kennen zal de tijd om de basis te leren niet zo groot zijn. Beginners moeten geduld hebben en zullen mogelijk de activiteiten meerdere keren moeten doen alvorens ze een comfortabel niveau bereiken in het gebruik ervan. Hoe meer tijd je spendeert met het doen van de oefeningen, hoe bekwamer je wordt!

OVER ONS

Hello-Hello is een innovatief talenonderwijsbedrijf dat online en mobiele lessen van topniveau aanbiedt. Hello-Hello.com's website koppelt sociaal netwerken met talenonderwijs hetgeen gebruikers toelaat om te interageren met moedertaalsprekers over de hele wereld. Hello-Hello iPad apps behoren bij de top onder de talenonderwijs apps voor de iPad. Onze lessen werden ontwikkeld in samenwerking met de Amerikaanse Raad voor Vreemde Talen Onderwijs [The American Council on the Teaching of Foreign Languages (ACTFL)], die de grootste vereniging is van leraars en beheerders van alle talen op alle niveau's, die meer dan 12.000 leraars dienen. Voor meer informatie, gelieve hun website te bezoeken op www.actfl.org

Español – Curso de Español (Hello-Hello)

Download

Español – Curso de Español (Hello-Hello) 3.3